it’s the season to be jolly. again. ceea ce inseamna ca toata lumea de la urania la yahoo.com sare cu idei de cadou perfect pentru EA. ca oricum se stie ca a da un cadou personalizat e so last winter, mai bine luam ceva recomandat de internet. mai ales ca baietii chiar stiu sa-si faca studiile de piata, altfel de unde ar fi scos cadourile astea unul mai perfect decat altul?

trenci.jpg

a sleek trench coat. desi chestia care-mi venea initial in cap uitandu-ma la poza a fost da, da, DA! i took a step back si mi-am bagat mintile-n cap. un pardesiu? cadou de craciun? pentru EA? just gives me this sala-de-primire-a-ajutoarelor-din-centrul-de-refugiati-tecuci kind of feeling.

esarfa.jpg

luxurious cashmere scarf. tricky. desi nu neg importanta conceptului de esarfa in general, si l-am primit de ceva vreme in viata mea, asta in particular just doesn’t do it for me. poate e nodul de care abuzeaza trei sferturi din oras, urbani si corporatisti included, poate sunt ciucurasii pe care si un copil de 10 ani i-ar refuza cu dispret, maybe it’s just me.

ochelari.jpg
hi, my name is bliss and i like over sized sun glasses. totusi, nu m-as grabi sa declar asta un cadou bun. ochelari de soare in mijlocul iernii? this has reduceri written all over, si sunt destul de sigura ca primul EI gand n-o sa fie awww, mi-a luat cadou de craciun SI a profitat si de reducerile la produsele de vara! clever, that one.

halat.jpg

cozy morning robe. da, daca ai innoptat intr-un salon de masaj thailandez. sau esti a 40something year old guy recent lovit de midlife crisis si nu ai suficienti bani pentru un porsche. sau ai o auditie pentru un rol secundar intr-un low budget porn movie si vrei sa get into character.

geanta.jpg

a classic handbag with a little bit of an urban edge. data viitoare cand o sa mi se ofere o geanta ca asta o sa-mi retez din scurt rasul isteric si cele 27 de ganduri denigratoare la adresa ei si o sa recunosc spasita ca i didn’t even know my grandma’s closet had this urban edge to it.

Reclame