azi dimineata in timp ce imi organizam agenda (a se citi incercam sa pun la un loc toate hartiutele, post it-urile si servetelele pe care sunt scrise taskuri de o importanta inimaginabila) m-a izbit revelatia: am o datorie! si e veche. asa c-ar fi bine s-o onorez odata, ca n-as vrea sa ma pun rau cu karma. mai ales acum ca se apropie pastele si o-sarbatoare-mult-mai-importanta-despre-care-vom-vorbi-la-momentul-potrivit, you can never be too careful. prin urmare, ca sa nu-mi aud vorbe ca ma fofilez de la lepse, o sa raspund pana si la asta mai tricky aruncata de Mathesis.

nu e chiar poza cu mine cand eram mica, e un minunat portret realizat de o mare artista in viata, pe numele ei de scena infama (a se observa ca n-a rezistat sa nu se strecoare si ea in el). dar va asigur ca este la fel de fidel ca orice poza.

eh, si acu’ ca ne-am mai linistit cu lepsile astea sa ascultam si niste muzici. ca sa nu va mai supun la exercitii de imaginatie si alte acrobatii intelectuale, melodia de azi are chiar si videoclip! so enjoy theme song #3: the cardigans-you’re the storm.

Reclame