nu stiu voi cum va relaxati inaintea unui examen greu (a se citi pentru care n-ai invatat nimic) dar eu am brevetat o reteta infailibila: messengerul. nu ma dau in vant dupa acest device al tehnologiei moderne, prefer discutiile face to face in care pot sa vad cum se incrunta si rade persoana respectiva, nu un smiley anemic. totusi in acele momente de maxima incordare mai sus descrise messengerul works like a charm. pentru ca inevitabil ajungi sa dezbati probleme de o rara importanta si gravitate, care fac ca pana si raportul de cauzalitate dintre conduita ilicita si urmarea socialmente periculoasa sa para piece of cake.

zilele trecute de exemplu, facand schimb de impresii cu infama pe diverse teme controversate si de un real interes pentru societate, s-a ajuns si la etern-fascinanta dilema why can’t men and women be just friends (asta dupa ce epuizasem, bineinteles, incalzirea globala si copiii orfani din namibia). dupa cum ii spuneam si ei asta e una din intrebarile la care n-am stiut niciodata sa raspund, in special pentru ca parerile mi se schimba de la epoca la epoca. imi aduc vag aminte ca back in my troubled youth articulasem o teorie quasi filosofica care demonstra ca intre cele doua regnuri poate exista o emotionanta si trainica prietenie. asta pana ce teoria mi-a fost rasturnata de insisi pilonii pe care se fonda, amicii x si y, in circumstante ce (nu) vor fi elaborate la o data viitoare.

in ultima vreme s-ar parea ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca suntem doar niste animale de prada manate de instincte (too much animal planet lately, i know), ceea ce face aceasta crunta dilema mai de nerezolvat ca oricand. totusi, in asteptarea verdictului final, data viitoare cand va intrebati de ce vi se pare dubios sa-l vedeti sorbind un cico impreuna cu prietena lui cea mai buna, keep one thing in mind:

clar? alte intrebari? vedeti ca v-ascult data viitoare.

ps: indraznesc cu aceasta ocazie s-o rog pe domnisoara (domnul?!) care de o saptamana nimereste aici cautand frenetic pe net un barbat gonflabil sa se adreseze forurilor avizate. noi n-avem asa ceva, we only deal with the real stuff.

Reclame