being that time of the year again (adica sesiunea, pentru fericitii care n-au parte de asa ceva si se intreaba despre ce naiba vorbesc) am fost prinsa saptamana trecuta cu tot felul de marafeturi academice. si printre altele am fost nevoita sa-mi termin si temele de vacanta cat ai zice proiecte pe care trebuia sa le fac de nustiucand dar le-am tot amanat din motive de lene monumentala. si dovedind toate aceste probe initiatice zic ia sa ofer mult-incercatului meu creier o mica pauza. si ce alt mod mai bun de-a face asta decat citind some women’s magazine?

doar ca aici apare o mica si spinoasa problema, avand in vedere ca de ceva vreme m-am dezis de toate aceste produse rau-famate. asta nu inseamna c-o sa neg ca there was a time candva, in vremuri de mult apuse, cand citeam cosmo (hai aruncati cu rosiile alea odata). dar ce altceva sa faci in ora de informatica din clasa noua in timp ce your geeky deskmate iti rezolva problemele de programare in pascal? ce nu inteleg eu e cine mai poate fi inca interesat de prea-obositele  sfaturi pentru o viata sexuala incendiara si ponturi pentru o silueta de star pe care revista le tot propovaduieste din preistorie incoace. pentru ca ultima data cand eu una am deschis  o din-asta eram intr-un tren in drum spre brasov, si era atat de interesanta ca am abandonat-o dupa 10 minute in favoarea suplimentului economic din adevarul.

ultima sansa pe care am acordat-o maleficelor reviste a fost la aparitia tabu, nu pentru c-ar fi fost grozava ci pentru ca parea mai putin brainwashing ca celelalte. si pentru ca trebuia sa citesc ceva in metrou (inadmisibil stiu, acum umblu mereu cu critica ratiunii pure-editia de buzunar la mine). ca orice alt produs destinat tipelor, in scurt timp si-a ratacit si firava urma de personalitate pe care o avea obligandu-ma sa ma reorientez. momentan ne aflam inca intr-o love-hate relationship careia nu-i prevad totusi un viitor prea luminos.

cu atat mai mult cu cat atentez din ce in ce mai des la fhm-ul lui ca sa-mi potolesc setea de glossy magazines. si tot ce mai pot sa decretez e ca revistele pentru femei vor fi la fel de destepte ca revistele pentru barbati cand in loc de 15 pagini cu sfaturi despre how to drive him wild o sa fie 15 pagini cu naked nameless hunks.

Reclame