stiti momentele alea cand totul pare inutil? cand nimic nu te mai multumeste. cand ai avea nevoie de ceva, dar nu stii exact de ce. ei bine, at times like those cand nici macar pe prozac nu te mai poti baza exista totusi o speranta. o raza de soare ce lumineaza intunericul cotidian, pe numele ei de scena hai faiv.  

cand am acceptat inocenta o invitatie sa join aceasta retea malefica habar n-aveam despre ce e vorba. noroc ca perspicace cum sunt nu mi-a luat mult sa-mi dau seama. pentru ca analizand cateva profiluri la intamplare era evident ca e un loc de intalnire al unor persoane deosebit de interesante, reunite in acest cadru intim pentru a mai schimba o parere despre kafka, kant si alti jucatori de fotbal.

totul pe hai faiv e mult mai complex decat imi imaginam eu, cu legi nescrise pe care daca nu le respecti n-ai nici o sansa sa faci parte din aceasta elitista comunitate. daca-ti pui 2-3 poze esti fraier, frate. d-aia e limita de 20, ca sa arati lumii intregi ce viata sociala activa ai tu. daca iti pui poze cu fata, neaparat sa stai in profil ca e mult mai siecsi asa. da’ mai bine treci direct la partile esentiale, ca la o adica who cares about the face? musai sa ai o poza cu tine sprijinind lasciv un zid! si accesorizeaza-te si cu ochelarii de soare din colectia trei la zece mii by D&G. doar asa, for a touch of class. gura intredeschisa si privirea melancolic-visatoare sunt esentiale. altfel cum o sa te mai intrebe lumea de ce esti supy?

orice ar fi, nu uita sa arati ce ai mai bun. ia-l pe iuby din dotare si trage-l in poza ca doar d-aia ai pus mana pe nefericit,  sa te lauzi cu el. cu cat sunt mai explicite ipostazele in care va vede un internet intreg, cu atat inseamna ca va iubi mai mult. pa bune.

shi dak vreti sa vb mai mult datimi add pe mess la sexxy_angel2005. va pupik dulce!!1

Reclame