so-ca-ta! sunt de-a dreptul socata cand vad cum prea-minunatul blog aici de fata ajunge unealta marsava a unor indivizi dubiosi in atingerea scopurilor lor murdare. pentru a preamulta oara intr-un prea scurt interval de timp cineva (sau mai multi, god knows how many of’em are out there) a ajuns aici cautand fufe. f u f e! imi permit sa profit de ocazie si sa le aduc la cunostinta domnilor, ca altfel nu-i pot numi, ca this environment is fufe free. asa ca take your quest for fufe elsewhere! si da, din pacate same goes si pentru fufe bune.

noroc ca mai avem si cautari relativ inocente. cum ar fi vite. draga cautator de vite, daca tu folosesti acest substantiv ca un eufemism pentru fufe, citeste mai sus. daca nu, incearca in hala obor (pentru vite deja ucise si transate) sau pe niste campii ale patriei (if you wanna do the job yourself).

brazi decorati striga cineva. now that really pisses me off. fufe, mai treaca-mearga dar brazi decorati?! de ce ai vrea sa-ti cumperi un brad deja decorat? piei de aici pana nu te schingiuiesc in piata universitatii!

cum sa racesti. nu inteleg cum cineva poate sa aiba probleme cu o chestie asa simpla, i could write the book on cum sa racesti. asa ca intr-adevar ai nimerit exact unde trebuia, am o serie de sfaturi garantate pentru un efect maxim. dar mai intai trebuie sa ma asigur ca you’re not a 12year old looking for ways to skip school. caz in care iti sugerez sa nu mai pierzi vremea pe internet si sa mai pui si tu mana pe-o carte!

si ca sa incheiem editia de azi cu ceva de sezon, o christmas tree cu voce! astept continuarile o christmas tree cu auz si o christmas tree cu vaz pentru a oferi un raspuns complet. in ceea ce priveste o christmas tree cu maini si picioare mai aveti de asteptat, cercetatorii nu au ajuns inca la nici o concluzie.

Reclame