ca urmare a pozitiei cheie pe care o ocup in cadrul firmei (hai ca la asta nu va asteptati) trebuie sa merg la tot felul de evenimente sindrofii. care mai de care mai plina de importanta si fite, care mai de care incercand sa fie mai nustiucum decat precedenta si urmatoarea. si asa se face ca aseara am fost atrasa intr-o alta capcana nebanuita a fisei postului. ca orice eveniment cu mari pretentii si impresii a fost, inevitabil, mediocru. asa ca o sa mentionez doar viorile din fundal, luminile galbui-roz-verzi si perdelele fluturande (cam psihedelica treaba if you ask me). ba nu, si hamesitii care au luat cu asalt prea-plinele mese merita mentionati. adica nu zice nimeni sa nu atentezi la o maslina, o atentie dar cand farfuria ti se clatina sub greutatea bucatelor si your main concern e daca mai incape si o lingura de salata de creveti, parc-am avea o mica problema. maa rog. detalii tehnice privind participantii, castigatorii, etc nu va spun, ca oricum e plin internetu de ele. dar in treacat fie spus, lumea comenta ca liliana solomon n-a luat ‘managerul anului’ doar din cauza ca vodafone a fost unul din sponsori si ar fi fost dubios. evident, daca lua premiul aceeasi lume ar fi comentat ca a castigat tocmai pentru ca voda a sponsorizat. tricky, zic.

si continuand cu bilele negre, the next one goes too.. the christmas tree. de fapt adevarul e ca bradul  e doar o victima colaterala in cazul de fata. pentru ca mie nu-mi plac brazii decorati intr-o singura culoare, in fact i hate’em. acum sa nu-mi veniti cu argumente logice cum ca un brad oficial intr-o locatie oficiala nu poate fi facut decat intr-o singura culoare etc, ca argumentele logice are not allowed on this blog. si daca pe astia asa-zis oficiali ii mai inteleg cat de cat, cine isi face acasa brad monocolor intrece orice limita! scopul unui brad nu e sa fie trendy si elegant, si nici sa fie impopotonat cu globuri de aceeasi forma, marime si culoare. in brad pui globuri pe care le ai de cand aveai trei ani, pui omul ala de zapada facut de tine in clasa a doua la lucru manual si asta fara sa iti smulgi fir cu fir pentru ca cele doua nu se asorteaza. pentru ca a real christmas tree e pestrit si caraghios, nu sobru si intepat. ca de-aia e brad de craciun si nu candidata la miss world.

si apropo de brazi, eu nu vad care-i smecheria cu mos nicolae asta de care tot vorbiti azi. adica don’t get me wrong, i love presents si orice ocazie ca sa dai/insfaci unul e mai mult decat binevenita. dar mos nicolae nu ma inspira deloc, e un mosneag uscativ si negricios care tuseste sec si-l asteapta pe mosu al’lalt pe o alee intunecata ca sa-l reduca la tacere. mos nicolae. m o s  n i c o l a e?! adica nu mai ai rabdare pana la the big fat one asa ca inventezi unul mai mic si pricajit ca sa treaca timpul mai repede. holy cow, that feels like cheating on santa!

Reclame