poate voi nu stiti, dar va spun acum. eu ma circul (expresia bunica-mii, gotta love it) destul de mult cu taxiul. intr-una din preumblarile trecute, la ceas de seara, asteptand sa se faca odata verde si incercand sa ignor manelele/radio deea/hiturile anilor ’80 care rasunau melodios din boxe ma uitam pierduta pe geam.  pe geam, ce sa vezi? cateva domnisoare in tinute sumare si asa-zis provocatoare stateau pe bordura gata sa aline singuratatea oricarui domn serios care ar fi trecut pe acolo. si auzindu-l pe sofer cum perora foarte nemultumit ca nu le mai legalizeaza astia din uie odata dom’ne, mi-am dat seama ca sunt de acord cu el. sa le legalizeze. macar asa o sa-si paraseasca habitatul natural si o sa ajunga intr-un loc cat de cat decent, obligate sa aiba analizele facute etcetc. chiar daca sunt totusi unii care zic nu dom’ne, ca daca nu legalizam poate o sa dispara. mhm. asa cum si drogurile, jafurile si crimele au disparut doar pentru ca n-au fost legalizate.

oricum mie nu problema legalizarii mi se pare cea mai interesanta in cazul asta. ci de ce recurg unii la serviciile domnisoarelor? pai ar fi mai multe explicatii. in primul rand, sa presupunem ca tu, mascul feroce ai anumite nevoi/dorinte/fantezii pe care i le impartasesti ei. ea, fiinta pudica si semi neprihanita iti pune rapid pofta-n cui, refuzandu-te oripilata. asa ca mai devreme sau mai tarziu tu te vezi obligat sa apelezi la o domnisoara mai open-minded care sa-ti dea pofta jos din cuiul conjugal. explicatia e intrucatva acceptabila. in-tru-cat-va am zis, ca dupa cum stim de la amicul maslow incoace, la baza nevoilor umane  e si nevoia de sex care nesatisfacuta duce la frustrari blabla. buun.

alte voci, alte motive.  curiozitate cica. curiozitate sa ce? sa vezi cum e sa te infrupti din avutul public? in fine, pare-se ca aceasta curiozitate ar merge mana-n mana cu dorinta de evadare din rutina. evadare din rutina, ce emotionant. coelho would be so proud! nu-i mai simplu sa te duci la un magazinas din ala cu tot felul de device-uri care mai de care mai interesante si sa te aprovizionezi pentru urmatoarea reuniune cu ea? zic si eu.

c-or fi astea explicatiile ca n-or fi, habar n-am.  si nici nu ma pasioneaza subiectul intr-atat incat sa ma apuc de cercetari sociologice. da’ acum intre noi fie vorba, daca pe tavan e oglinda aia, esti sigur ca vrei sa te vezi in ea?

Reclame