mie nu mi se pare corect. pe bune. adica ii tot ponegreste eloa pe barbati de ceva vreme incoace, dar pe femei nu le vede nimeni fratilor? cum va tortureaza ele pe voi day after day after day. cum va frangeti voi mainile incercand sa va dati seama cum naiba sa le faceti fericite. (bine, stiu ca nu faceti asta da’ bear with me for the sake of posting)
eh, noroc ca m-am trezit azi in a very generous, sharing mood gata sa va dau niste sfaturi practice care va vor rezolva aceasta spinoasa problema.

vestea buna e ca totul e mult mai simplu decat va imaginati. ihi. asa ca put aside bullshit-ul citit pe ascuns din cosmo, si luati aminte aici.
nu trebuie sa listen to what she has to say (sa fim seriosi), nu trebuie sa va uitati impreuna la comedii romantice (comedii romantice?!) si nici nu trebuie sa mergeti cu ea la aniversarea bunica-sii (the food would be a plus though). in nici un caz. iar despre chestii ca spending quality time sau calling to say good night nici nu mai vorbim, deja am intra in subtilitati.

tot ce trebuie sa faceti ca iuby sa fie fericita este sa buy her stuff. lots of it. bluzite, pantalonasi, gentute si orice altceva va mai susura suav in urechiusa ca i-ar place. daca-i sunteti cu adevarat devotat si vreti sa fie extramegahappy, lasati-va tarati in unirea/plaza/orice alt loc de pierzanie si be there for her. sfatuiti-va cu vanzatoarele, rugati-le sa caute un numar mai mare pentru pui, faceti schimb de experienta cu altii aflati in aceeasi situatie.
daca nu, your money or credit card will do just fine.

si nu, intrebarea din titlu nu e retorica, am si un raspuns. cos they’re cheap.

Reclame